Information med anledning Corona

Vår förhoppning är givetvis att Trekanten Cup kan spelas som vanligt första helgen i augusti och vi fortsätter planera för en cup-helg som kanske kommer att vara mer efterlängtad än vanligt! Vi kommer självklart att följa alla nationella direktiv som ges för att alla barn och ledare m.fl. skall ha en trygg och rolig fotbollsfest att se fram emot i sommar. Skulle det, mot förmodan, vara så att Trekanten Cup inte kommer att kunna genomföras som planerat på grund av restriktioner så kommer vi självklart att betala tillbaka alla anmälningsavgifter och deltagaravgifter. Allt för att vi som arrangör ska låta våra deltagande lag känna ett lugn inför kommande fotbollssommar. Så tveka inte, in och anmäl ert lag!


//Projektgruppen för Trekanten cup 2020

Skicka ditt svar