Trekanten Cup

I Trekanten 15km från Kalmar arrangeras den klassiska fotbollscupen Trekanten Cup för unga fotbollsspelare. Sjumannafotboll som spelas i klasserna flickor 10, 11  & 12 år och pojkar 10, 11 & 12 år. Den anrika turneringen startades år 1997. 

Under lördagen och söndagen spelas matcherna intensivt på vår anläggning med 6 st sjumannaplaner.  På Åvallen finns flera kiosker med glass, dryck, godis, frukt mm, samt en servering för varm mat, bland annat hamburgare och de obligatoriska kroppkakorna. Ett par hundra meter från Åvallen ligger en ICA Nära-butik som inför cupen ser till att ha ett välfyllt lager. Och som merparten av alla småsamhällen kan vi också stoltsera med en Pizzeria – ligger en knapp kilometer från Åvallen. 

Idrottsföreningen Trekantens IF arrangerar cupen sedvanligt den solsäkra första helgen i augusti. Hela föreningen engageras och hela samhället väcks till liv en gång per år. 

Det bjuds på en riktig folkfest! Skola och idrottshall fylls med lag. En camping byggs upp precis bredvid idrottsplatsen där föräldrar och supportrar spenderar helgen.

Kostnader

Anmälningavgift per lag: 1 000kr 

Deltagargift 450kr per spelare/tränare. För de som valt Deltagar-paketet med kost och logi ingår följande måltider; lunch lördag, middag lördag, frukost söndag och lunch söndag. De lag som anländer på fredagkvällen och vill äta frukost på lördag morgon kan komplettera för ytterligare 40:-/deltagare/tränare.

Deltagaravgift 200kr per spelare/tränare utan kost och logi.  – De som valt deltagar-paket utan kost och logi kan komplettera med lunch under lördag & söndag för 60:-/deltagare/tränare per måltid.
Dessa avgifter ska vara betalda tillsammans med den slutliga anmälningsavgiften

Logi för spelare och ledare

För spelare och ledare erbjuder vi logi i en närbelägen skola eller i stora armétält i direkt anslutning till Åvallen. Ange önskemål om boende vid första anmälan så vi på bästa sätt kan disponera de lokaler vi har att tillgå.

Övernattning är möjlig redan från fredagen 4/8 för lag som så önskar. Ledare och spelare medtager själva sovsäck och luftmadrass. Max bredd på bädd 1 meter. Det tar ca fem min att gå från skolan till Åvallens idrottsplats.

Priser

Medaljer och t-shirts till samtliga deltagare.

Mat under Trekanten Cup

För de som valt Deltagar-paketet med kost och logi ingår följande måltider; lunch lördag, middag lördag, frukost söndag och lunch söndag. De lag som anländer på fredagkvällen och vill äta frukost på lördag morgon kan komplettera för ytterligare 40:-/deltagare/tränare.

De som valt deltagar-paket utan kost och logi kan komplettera med lunch under lördag & söndag för 60:-/deltagare/tränare och måltid.
Dessa avgifter ska vara betalda tillsammans med den slutliga anmälningsavgiften

Vi har duktiga kockar i köket, och vällagad och god mat är något vi självklart strävar efter. Har ni något barn med allergier meddelar ni detta i förväg så gör vi vårt yttersta för att tillgodose detta på bästa sätt på anmälan till cupen. Matsedel kommer att publiceras senare. 

Tävlingsformer

Lördagens matcher spelas i enkelserier 2 x 15 min. Alla är garanterade minst 3 matcher per lag. 

Precis som tidigare inleds cupen med ett gruppspel under lördagen, där alla möter alla men utan att tabeller redovisas Vi följer Svenska Fotbollsförbundets nya riktlinjer för cupspel med spelare t. o. m 12 års ålder. Regler i övrigt enligt Smålands FF:s spelregler för ungdomsfotboll. Tävlingen är sanktionerad av Smålands Fotbollsförbund.

Söndagens matcher spelas som på lördagen fast mot lag från andra grupper. Alla lag är garanterade minst två matcher på söndagen.

Efter gruppspelet på lördagen delas man in i olika slutspelsgrupper. Vi delar upp dessa grupper efter tidigare samlade matchresultat för att få så jämna slutspelsgrupper som möjligt. Trekantens IF strävar efter att alla lag får en så bra upplevelse som möjligt under cuphelgen.

Force Majeure

Trekanten Cup är inte återbetalningsansvarig för ekonomisk förlust eller skador som kan uppstå p.g.a. extrem väderlek eller andra oförutsägbara händelser, krig, revolution eller uppror eller p.g.a. myndighets åtgärd, strejk, lockout, blockad eller liknande. Under dessa förhållanden förbehåller sig turneringsledningen rätten att behålla lag och boendeavgifter att använda för en kommande turnering eller återbetala deltagare efter avdrag av kostnader som Trekanten Cup ådragit sig av tredje part.